Loading Image
Dromen van een tuinfeest DJ... - Play-Mobiel
41040
post-template-default,single,single-post,postid-41040,single-format-standard,qode-core-2.1.2,select-core-2.1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,capri child-child-ver-1.0.0,capri-ver-3.4, vertical_menu_with_scroll,blog_installed,cookies-not-set,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Dromen van een tuinfeest DJ…

dj-voor-tuinfeest-i-have-a-dream

Zo iets geks…

De laatste weken heb ik steeds weer een zelfde soort droom. Ik zie een beeld voor me. In dat beeld loop ik ergens buiten muziek te draaien. Vaak is het DJ op een tuinfeest of op het strand, maar soms ook ergens midden in een park… het is nogal vaag.

Vaak ook is het is mooi weer en zie ik veel vrolijke vrolijke mensen. Er hang een lekker sfeertje en de geuren en de rook van een barbecue vult de lucht. Soms is er een saxofonist bij maar soms ook niet. De ene keer staat iedereen te dansen en dan weer wordt er vooral lekker gekletst en gegeten.

Het is het perfecte plaatje van een heerlijke relaxte lange zomeravond vol vrienden of leuke collega’s, wijn, eten en goede muziek van de DJ voor tuinfeest die naar je toe komt.

Steeds weer dat beeld maar ik weet niet waar het is. Weet jij het?

Trouwens, wil jij een tuinfeest of strandfeest organiseren en zoek je wat inspiratie voor de aankleding? Kijk even hier. Voor een Tuinfeest DJ kan je natuurlijk gewoon bij Play-Mobiel terecht.